Op zee

Blijf op de hoogte en volg Patricia

19 November 2012 | Verenigde Staten, Miami Beach

Mijn vrienden hebben niet overdreven, wat een fantastisch schip. Gisteren in the Manhattan room gegeten; dat was inbegrepen in de prijs. Nou daar is niks mis mee hoor. Ik had een overheerlijk stukje zalm en mijn man had de tournedos, die was perfect bereid medium rare, zoals hij het graag heeft. ’s Avonds hebben we nog een cocktail gedronken bij Fat Cats Jazz Club en toen zijn we maar weer eens naar de kamer gegaan. Ik ben erg blij dat mijn man me heeft overgehaald om een balkonhut te nemen. De prijs was wel een stuk duurder, maar gisteren hebben we heerlijk van het zeezicht kunnen genieten vanaf ons privé terras…. Vanmiddag gaan we lekker de bubbels opentrekken en vanavond naar de Spiegeltent! We hebben altijd al een keer naar Palazzo willen gaan, maar het is er nog nooit van gekomen. Ik hoop dat dit vergelijkbaar is. Morgen komen we aan in Philipsburg. We hebben geen excursie geboekt, maar gaan het op eigen gelegenheid doen. Ze spreken er immers Nederlands en heb gehoord dat er een busstation vlakbij de cruiseterminal is. Ik denk dat we eerst naar Orient Beach gaan en daarna nog even wat gaan shoppen in Philipsburg.